Vakantieaanbod

Als de vakantie in aantocht is, is het tijd voor leuke dingen!
De sport- en jeugddienst zorgen elke schoolvakantie - met uitzondering van de kerstvakantie - voor een gevarieerd aanbod van toffe activiteiten voor kinderen van 2,5 tot 16 jaar.

Brochure

Elke vakantie wordt een brochure gemaakt met het vakantieaanbod. Het aanbod is een variatie van sportkampen, workshops, crea-activiteiten en tieneractiviteiten.
De brochure wordt verdeeld via de scholen van Herselt en vind je terug bij de gemeentelijke diensten. Of je kan de brochure onderaan downloaden.

Annulering activiteit

Kosteloos annuleren is enkel mogelijk bij ziekte of blessure met een doktersattest of bij
uitzonderlijke familiale omstandigheden (vb. overlijden familielid). De nodige bewijsstukken (vb. doktersattest) bezorg je ten laatste 7 kalenderdagen na de activiteit aan de dienst vrije tijd. In alle andere gevallen wordt de deelnameprijs voor de gereserveerde activiteit niet terugbetaald.

Attesten

Het fiscaal attest waar je recht op hebt voor de sport- en jeugdactiviteiten vind je terug in je gezinsaccount. Meer info vind je in het huishoudelijk reglement. Je kan dit terugvinden op de infopagina van Ticketgang.
Het fiscaal attest van de kinderopvang wordt vanaf maart (van het aanslagjaar) per e-mail en/of per post bezorgd.

Vrijetijdspas

Met de vrijetijdspas (VTP) krijg je bij deelname aan gemeentelijke activiteiten en buitenschoolse kinderopvang 50 % korting. Deze pas is voor personen met een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds (OMNIO-statuut) of die het financieel moeilijk hebben. 

Buitenschoolse kinderopvang

Tijdens de schoolvakanties kunnen schoolgaande kinderen tussen 2,5 en 12 jaar terecht bij de buitenschoolse kinderopvang.

Inschrijfprogramma Ticketgang

Vanaf januari 2024 werken wij met een nieuw inschrijfprogramma genaamd Ticketgang. 
Infopagina Ticketgang

Wenst u zich in te schrijven voor ons vakantieaanbod? 
Inschrijven vakantieaanbod