Gemeenteleverancier worden

Om onze dienstverlening en infrastructuur te kunnen onderhouden en uitbreiden, werken we graag samen met lokale ondernemers voor onze overheidsopdrachten. Al onze aankopen verlopen via een wettelijk kader. Afhankelijk van het te besteden bedrag, wordt je al dan niet persoonlijk uitgenodigd om mee te doen aan de aanbestedingsprocedure.

Overheidsopdrachten die gepubliceerd worden

Heel wat opdrachten worden gepubliceerd via het platform e-Procurement via www.publicprocurement.be. Enkel via dit platform kan je je offertes indienen.

Tip: Vergeet in dit platform niet je visitekaartje voldoende aan te vullen en al je expertise duidelijk te vermelden! Openbare aanbesteders kunnen op deze manier ook jouw onderneming vinden in het platform bij het zoeken naar ondernemingen met jouw specialisatie. Zo verhoog je jouw kansen om uitgenodigd te worden!

Meer informatie over het platform, kijk snel op de website van FOD BOSA.

Overheidsopdrachten die niet gepubliceerd worden

Er zijn heel wat overheidsopdrachten die niet gepubliceerd worden via het e-procurementplatform en waarvoor je een uitnodigig nodig hebt om deel te nemen. Daarom maken we een lijst met alle lokale ondernemers die graag willen deelnemen.

Wil je graag samenwerken met onze gemeente? Registreer meteen je bedrijf en vertel ons wat jouw specialiteit/deskundigheid is!

Als jouw onderneming in de lijst staat, kunnen wij jou contacteren bij de voorbereiding van een overheidsopdracht. Daarom is het belangrijk goed te omschrijven waarvoor we op jouw onderneming kunnen rekenen.

Verander je van adres, van specialisatie, ...? Pas dan zeker jouw gegevens aan of meld het ons.
Wil je jouw onderneming laten schrappen, meld het ons en jouw bedrijf verdwijnt uit onze database.

Klik hier om jouw onderneming aan te melden

Een wijziging doorgeven of afmelden kan door een e-mail te versturen naar lokale.economie@herselt.be