Vrijwilliger bij de buitenschoolse kinderopvang

In de buitenschoolse kinderopvang (BKO) kunnen de schoolgaande kinderen voor en na school terecht om te knutselen, spelen en zoveel meer. De BKO zorgt voor een leuke invulling van de dag. De begeleiders creƫren een warme sfeer en zetten de kindjes op de eerste plaats.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar verschillende vrijwilligers die de begeleiders van de BKO willen ondersteunen tijdens de dagdagelijkse werking. Heb je een hart voor kinderen? Wil je hen omringen met de beste zorgen? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken.

Wat houdt het in?

Je ondersteunt de begeleiders bij de dagdagelijkse werking van de opvang:

BKO Herselt:

  • op dinsdag & donderdag van 15.45 tot 16.45 uur: begeleiding van de rij van school naar opvang en toezicht houden in de opvang
  • op woensdag van 11.30 tot 13 uur: kindjes helpen bij het middageten

BKO Blauberg:

  • op dinsdag & vrijdag van 7.30 tot 8.30 uur: toezicht houden in de opvang, samen met de kindjes spelen & de kindjes naar school brengen
  • op woensdag van 12.20 tot 13.20 uur: kinderen mee ophalen van school en helpen bij het middageten

Mooie extraatjes!

Je wordt geweldig begeleid en komt terecht in een superleuk team. Je krijgt veel warme en lachende kinderblikken. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van vormingen. Je bent volledig verzekerd tijdens de uitoefening van het vrijwilligerswerk.

Interesse?

Ben jij de persoon die wij zoeken? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoƶrdinator Yentl via vrijwilligers@herselt.be of bel naar 014 54 89 91.