Vrijwilliger begeleiding jeugdactiviteiten

Heb jij zin om leuke herinneringen te maken met onze kinderen? Wij zoeken vrijwilligers om te helpen bij jeugdactiviteiten.

Tijdens schoolvakanties organiseren onze vrijetijdsdiensten workshops en activiteiten voor onze jongste inwoners. We willen onze jeugd de mogelijkheid geven om hun passie en talenten te leren kennen maar ook avontuur, sport, spel, … te ontdekken. Onze vrijetijdsdiensten leggen de nadruk op activiteiten voor schoolgaande kinderen (2.5 tot 14 jaar).

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die onze jeugd onvergetelijke herinneringen wil meegeven. Wil jij je energie delen met kinderen? Ben jij een beetje “prettig gestoord”? Heb je wat vrije tijd tijdens de vakanties? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken. Afhankelijk van je tijd en zin, kies je zelf jouw engagement.

Wat houdt het in?

We zoeken verschillende vrijwilligers en profielen. Je kan zelf kiezen wat je doet en wanneer je het doet:

  • Toezicht houden tijdens de buitenspeeldag 
  • Spelen met kinderen tijdens de activiteiten 
  • Creatieve talenten: knutselen, grimeren, glittertattoos, …
  • Handige Harry’s of Henrietta’s: opbouwen en afbreken van activiteiten, logistieke ondersteuning, …

Heb jij een leuk talent of blink je in iets uit en wil je onze jeugd hiermee kennis laten maken? Laat het ons dan zeker weten!

Mooie extraatjes!

Je komt terecht in een dynamisch en creatief team. Je krijgt de kansen om de nodige vormingen en intervisies te volgen. Je bent volledig verzekerd tijdens de uitoefening van het vrijwilligerswerk. Maar vooral krijg je veel warme en lachende kinderblikken.

Interesse?

Ben je geprikkeld na het lezen van onze vacature? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Yentl via vrijwilligers@herselt.be of bel naar 014 54 89 91.