Tickets en inschrijvingen

Welkom bij Ticketgang, de nieuwe software om jezelf en je gezin in te schrijven voor alle activiteiten van de vrijetijdsdiensten en de buitenschoolse kinderopvang.

Gebruik voor tickets en inschrijvingen één van onderstaande links

 • Losse tickets voor evenementen
  = tickets voor sociaal-culturele activiteiten en evenementen zoals cc de kerken, wandelingen, workshops / cursussen voor volwassenen, ...

  Via een minimale registratie kan je één of meerdere tickets bestellen voor sociaal-culturele activiteiten en evenementen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een bankkaart of kredietkaart en toegang tot online banking via bancontact of je bank-app. Je ontvangt via e-mail je tickets met barcode. Deze tickets leg je voor bij de start van de activiteit.

 • Inschrijvingen voor vrije tijd
  =  inschrijven voor vakantieaanbod kinderen en jongeren, sportmixx-programma, bowling, ...

  Maak éénmalig een gezinsaccount aan, zodat je jezelf en je gezin in de toekomst kan inschrijven voor deze activiteiten. Bij het inschrijven voor de activiteiten heb je een bankkaart of kredietkaart nodig en toegang tot online banking via bancontact of je bank-app. 
  Deze gezinsaccount kan gekoppeld worden aan de module voor buitenschoolse kinderopvang.
  Kies op de webpagina voor het tabblad Vrije Tijd.

 • Inschrijven voor buitenschoolse kinderopvang

  Maak éénmalig een gezinsaccount aan en vervolledig de registratie inclusief het onderdeel kinderopvang. Registreer je kind(eren) voor de nodige opvangdagen. Je ontvangt achteraf een factuur.
  Kies op de webpagina voor het tabblad Buitenschoolse Kinderopvang.

Om je op weg te helpen, vind je hieronder enkele korte instructies die je kan gebruiken om je weg te vinden in Ticketgang.

Huishoudelijke reglementen
De huishoudelijke reglementen voor Vrije Tijd en Buitenschoolse Kinderopvang vind je hieronder terug.

Meer info: bel naar 014 53 90 83