Kempenaars gezocht voor werkateliers rond mobiliteit

De Vervoerregio Kempen, dat zijn 28 gemeenten die samen nadenken over een gezamenlijke mobiliteitsvisie voor alle vervoermiddelen. En dit op een duurzame manier en met het oog op de toekomst. Basisbereikbaarheid en het combineren van verschillende vervoermiddelen staan daarbij centraal.

Maar dat kunnen we niet alleen. 

We zoeken Kempenaars om samen vorm te geven aan oplossingen waarmee we in de toekomst minder afhankelijk zijn van de wagen. Wat is er nodig zodat we ons meer te voet, met de fiets of het openbaar vervoer verplaatsen? Tijdens een viertal bijeenkomsten denken we daar samen over na. Kunt je er maar twee keer bij zijn? Ook goed, want elk idee telt.

Ben je een fervente fietser? Droom je van een autodeelsysteem op maat van de Kempen? Schuilt er in jou een campagnemaker die anderen kan aansteken en motiveren? Dan ben jij de geknipte kandidaat die de Kempenaar op weg kan zetten om zich meer duurzaam de verplaatsen?

Steek je handen uit de mouwen in onze werkateliers! Laat je inspireren en denk mee na over acties. Schrijf je in via de website van de Vervoerregio Kempen via www.vervoerregiokempen.be

Voor de regio Zuiderkempen vindt het atelier plaats op 9 december 2021:

  • Plaats: Gebouwen van IOK, Antwerpseweg 1, Geel
  • Tijdstip: 18u30 – 20u30