CC de kerken

CC de kerken is een gevarieerd cultuuraanbod voor jong en oud in de verschillende deeldorpen. Muziek, theater en comedy passeren de revue waarbij zowel grote namen als lokaal talent het podium delen. Naast de gemeentelijke zalen, wordt er gebruik gemaakt van de prachtige kerken en kapellen. In samenwerking met de Kerk en de parochies worden voorstellingen gekozen die het unieke karakter van deze gebouwen laten spreken en in hun waarde versterken. Met CC de kerken beleef je cultuur dicht bij huis in een bijzondere setting.

Vrijetijdspas

Met de vrijetijdspas krijg je 50 % korting op de deelnameprijs. Deze pas is voor personen met een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds (OMNIO-statuut) of die het financieel moeilijk hebben. Eigenaars van een european disability card genieten dezelfde korting. 

Programma voorjaar 2024

In het voorjaar van 2024 staan volgende artiesten op het programma:

  • Akoestisch trio! Geena Lisa
  • Swinging Bergom. The Mighty Big Band
  • pIE p.KLEIN i.s.m. jeugdhuis De Choke
  • Familievoorstelling Loopneus

Meer info vind je in de brochures onderaan bij de bijlage.

Let op! We werken vanaf 2024 met een nieuw reservatiesysteem. Tickets voor de voorstellingen van 2024 kan je vanaf 16 oktober bestellen via www.herselt.be/tickets. Je betaalt je tickets online en ontvangt het ticket per mail.
Met vragen kan je terecht bij cultuur@herselt.be of 014  53 90 57 of 014 53 90 58

Ook interessant voor jou?