CC de kerken

CC de kerken is een gevarieerd cultuuraanbod voor jong en oud in de verschillende deeldorpen. Muziek, theater en comedy passeren de revue waarbij zowel grote namen als lokaal talent het podium delen. Naast de gemeentelijke zalen, wordt er gebruik gemaakt van de prachtige kerken en kapellen. In samenwerking met de Kerk en de parochies worden voorstellingen gekozen die het unieke karakter van deze gebouwen laten spreken en in hun waarde versterken. Met CC de kerken beleef je cultuur dicht bij huis in een bijzondere setting.

Programma 2024-2025

Dit seizoen laten we zien dat de Kempen talentvolle grond heeft. Met rasechte Kempische zonen als Jeroen Verdick, Tom Cools en Steven Anthonis. Maar ook artiesten uit eigen dorp, Dries Compagnie en Mieke, maken het podium onveilig. 

Verder verwelkomen we mooie namen zoals Begijn Le Bleu, Nele Bauwens en Ben Segers. Kom cultuur snuiven met de hele familie bij de Sintshow of kindertheater. Of kies voor me-time en kom tot rust bij een sessie klankrelaxatie.

Ontdek het volledig aanbod in bijgevoegde brochure (onderaan deze pagina).

Tickets

Tickets kan je vanaf 10 juni bestellen via www.herselt.be/tickets. Je betaalt je tickets online en ontvangt het ticket per mail.
Met vragen kan je terecht bij cultuur@herselt.be of 014  53 90 57 of 014 53 90 58

UiTPAS de Merode

UiTPAS de Merode is een spaar- en voordelenkaart bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten, die vanaf 2 september ook in Herselt beschikbaar is. Iedereen kan met de UiTPAS bij deelname aan vrijetijd punten sparen om te ruilen tegen leuke voordelen.

Kansentarief
Mensen die het financieel wat moeilijker hebben kunnen daarenboven rekenen op het kansentarief. Je betaalt slechts één euro voor je UiTPAS en je krijgt automatisch 80% korting op elke UiTPAS-activiteit in Herselt, Hulshout, Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlo en Westerlo. Je hebt recht op het kansentarief als je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming, je een European Disability Card hebt, je in schuldbemiddeling bent, asielzoeker of pleegkind bent of na gunstig advies van het OCMW.

Tip: Heb jij recht op het kansentarief? Koop eerst je UiTPAS met kansentarief zodat je van de korting kan genieten.

UiTPAS kopen
Koop je UiTPAS aan het Vrijetijdsloket van VTC de Mixx (eerste verdiep) en het onthaal van het OCMW vanaf 3 september.

Breng zeker je identiteitskaart of kids-ID mee, want de UiTPAS is persoonlijk.
Recht op het kansentarief? Breng een bewijs mee dat je voldoet aan één van de voorwaarden en ontvang 80% korting op je vrijetijdsactiviteiten.

Ontdek de mogelijkheden op www.uitpas.be of www.herselt.be/UiTPAS

Ook interessant voor jou?