Open kerk

Kerk Blauberg

Welkom bij de Open Kerk in Blauberg - Elke vrijdag van 13u tot 16u!


Beste gemeenschap van Blauberg en omstreken,


We zijn verheugd om aan te kondigen dat de deuren van de kerk van Blauberg open zullen zijn elke vrijdag voor iedereen die een moment van rust, bezinning of gezelligheid zoekt. De Open Kerk nodigt je uit om tussen 13u en 16u binnen te stappen voor een warm onthaal.


Of je nu behoefte hebt aan een kop koffie, een gezellige babbel met mededorpsgenoten, een moment van stilte om tot jezelf te komen, of het symbolisch branden van een kaars voor een speciaal persoon of een specifieke intentie, de Open Kerk staat open voor iedereen, ongeacht achtergrond of overtuiging.


Dit initiatief komt voort uit de wens om een gemeenschappelijke ruimte te creƫren waar mensen samen kunnen komen, los van de dagelijkse drukte. Het doel is om een gastvrije omgeving te bieden waar men even kan ontsnappen aan de hectiek van het leven en waar onderling begrip en verbondenheid kunnen gedijen.


We hopen dat de Open Kerk een plek wordt waar vriendschappen ontstaan, waar zorgen gedeeld kunnen worden, en waar we samen momenten van vreugde en troost kunnen beleven. Jullie aanwezigheid en deelname zullen dit initiatief tot leven brengen en bijdragen aan de groei van een warme en ondersteunende gemeenschap.


Kom dus gerust langs en laten we samen de vrijdagen in Blauberg verrijken met de Open Kerkervaring. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen.

Wanneer

Openingsuren

  • vrijdag
    13 tot 16 uur

Locatie

Kerk Blauberg
Blaubergsesteenweg 205 , 2230 Herselt

Prijs

  • gratis

Contact

Organisatie

Pastorale Eenheid HH Prisca en Aquila
Processieweg 1 , 2260 Heultje (Westerlo)