Stabbel wintereditie

Gepubliceerd op donderdag 19 nov 2020 om 10:43

Na het succes van onze Stabbel-zomereditie willen we jullie verrassen met een wintereditie!  Samen met de gemeenten Geel, Hulshout, Laakdal, Meerhout en Westerlo hebben we opnieuw enkele pareltjes van wandelingen uitgewerkt.  Er is een wandelparcours voorzien voor kinderen (max. 6 km), waarbij je de Stabbel-raadsels dient op te lossen.  Voor volwassenen wordt er een tocht voorzien van 12 km langs de wandelknooppunten.

Praktisch:

  • De Stabbel-wandelingen lopen van 2 november 2020 tot en met 21 februari 2021 (aangepaste einddatum ten opzichte van hetgeen vermeld is in de brochure!)
  • De brochure kan afgehaald worden in VTC de Mixx bij de dienst toerisme, bij de andere deelnemende toeristische diensten of hier gedownload worden.
  • De antwoorden kunnen doorgegeven worden tot en met 28 februari 2021 via een online-deelnameformulier of binnen gebracht worden bij één van de deelnemende toeristische diensten.
  • Wens je op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes over de 6 stabbelwandelingen: volg ons dan op Facebook.

Een goede voorbereiding zorgt voor een leuke wandeling! 
Stabbel Herselt loopt voornamelijk door bosgebied. Bossen tijdens de herfst/winter zorgen voor een iets 'avontuurlijker' parcours, dus zorg ervoor dat je goede (waterdichte) wandelschoenen draagt!