Noodplanningscoördinator (Herselt-Hulshout-Westelo)

Noodplanningscoördinator

contractueel - onbepaalde duur - A1-A3 - voltijds - master of gelijkwaardig
Solliciteren tot en met 5 augustus 2024

Je bent verantwoordelijk voor de noodplanning en het crisisbeheer op het grondgebied van de politiezone Zuiderkempen (Westerlo, Herselt en Hulshout). Je bent de drijvende kracht achter de risicocyclus op lokaal niveau. Je ziet toe op de risicoanalyse op het grondgebied, de verhouding tussen de lokale actoren, de opmaak en opstelling van de nood- en interventieplannen.

Functieomschrijving

  • Je ondersteunt de burgemeester bij reële noodsituaties.
  • Tijdens grootschalige incidenten neem je het voortouw in de multidisciplinaire samenwerking en de zorg voor het effect- en impactgebied. Je rapporteert systematisch en volgens afgesproken richtlijnen aan de betrokken burgemeesters en aan de betrokken actoren.
  • Je coördineert de werkzaamheden van de veiligheidscel en staat in voor de administratief-technische ondersteuning van deze intergemeentelijke veiligheidscel. Je fungeert als aanspreekpunt en adviseert de burgemeester en de gemeentelijke diensten, bedrijven, instellingen, organisaties en de bevolking op het gebied van de gemeentelijke nood- en interventieplannen, de publieke veiligheid en de volksgezondheid.

Profiel

  • Je bent stressbestendig
  • Je het sterke communicatieve skills - in hoofdzaak in het onderhandelen en overleggen
  • Je hebt een groot probleemoplossend vermogen

Wat wij bieden

Een voltijdse betrekking in 3 groene gemeenten in de Kempen

Je ontvangt een bruto geïndexeerd maandsalaris van minimum 3.788,61 euro en maximaal 6.666,91 euro. Maximum 8 jaren relevante ervaring in de privésector kunnen in rekening gebracht worden bij de berekening van de geldelijke anciënniteit en de schaalanciënniteit

Behalve standaard legale voordelen zoals maaltijdcheques (8 euro), fietsvergoeding (0.35 euro/km), eco-cheques, tegemoetkoming in kosten openbaar vervoer, terugbetaling buitenschoolse kinderopvang en een tweede pensioenpijler (3 %), zetten we ook in op het welzijn van onze medewerkers. Zo kan je deelnemen aan Welle-Zen-Fit sport- en beweegactiviteiten en organiseren we jaarlijks een sportdag.

Verder is elke medewerker aangesloten bij de gemeenschappelijke sociale dienst lokale besturen Vlaanderen (GSD-V) en geniet je van tal van voordelen zoals premies voor verschillende familiale en professionele gebeurtenissen zoals huwelijk en geboorte, tussenkomsten bij medische kosten, voordelige vakanties en een voordelenplatform met stevige kortingen bij tal van aangesloten organisaties zoals bioscopen, winkels en veel meer.

Bijkomende informatie

Selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke proef en een mondelinge proef en worden in de loop van september ingepland

Extra informatie over de functie-inhoud via algemeen directeur Westerlo, Jo Vankrunkelsven - 014 53 91 21

Heb je interesse? Solliciteer dan snel, via de website van de gemeente Westerlo:

westerlo.hro.be/vacature