Minder Mobielen Centrale zoekt vrijwilligers !

Gepubliceerd op vrijdag 29 jan. 2021 om 14.14 uur

De coronacrisis raakt iedereen. Wil je samen met vele anderen iets betekenen als vrijwilliger en gaat je hart uit naar de meest kwetsbaren? Dan is chauffeur van de Minder Mobielen Centrale misschien wel iets voor jou… Want naast vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum, zoeken we ook mensen die onze Herseltse inwoners die slecht ter been zijn of geen wagen ter beschikking hebben, willen vervoeren naar het vaccinatiecentrum in Westerlo.

Dit doe je uiteraard niet gratis. Onze klanten betalen je 0,35 euro per gereden kilometer en wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent tegen lichamelijke ongevallen en schade aan uw wagen. De enige voorwaarden om vrijwilliger-chauffeur te worden, zijn: een eigen wagen hebben, telefonisch bereikbaar zijn en over een bepaalde hoeveelheid vrije tijd beschikken.

Veel van onze vrijwillige chauffeurs getuigen dat dit een meerwaarde in hun leven vormt. Laat dit ook voor u zo zijn en neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator of met het onthaal van het Sociaal Huis.

We kunnen altijd wat extra handen gebruiken en zo draag ook je steentje bij in het bestrijden van deze coronacrisis.