Hartelijk Herselts Doosje

Op zoek naar een origineel cadeau? Breek niet langer je hoofd over welk verjaardagsgeschenk, eindejaarsgeschenk of leuke attentie! Maak iemand gelukkig met waardebonnen van Hartelijke handelaars uit Groot- Herselt. Er zit zeker iets tussen naar ieders smaak.

Met een groot hart gegeven is steeds succes verzekerd! Wie ga jij blij maken?

Het Hartelijke Herselts Doosje is een initiatief van Unizo Groot-Herselt en de gemeente Herselt.

Elke bon vertegenwoordigt een waarde van 5 euro en is niet omruilbaar voor geld. Je kan zelf kiezen hoeveel van deze cheques je wilt schenken. De waardebonnen zijn bij uitgifte minstens één jaar geldig, de vervaldatum staat steeds vermeld op de cheque. 

De cheques uit het Herselts Doosje kunnen ingeruild worden bij de deelnemende handelszaken in Groot-Herselt (Bergom, Blauberg, Herselt, Ramsel en Varenwinkel). 

De cheques kunnen aangekocht worden op het gemeentehuis, bij Conquest Outdoor Fashion en Juwelier Van den Bergh. Zo heeft u een leuk geschenk en steunt u onze plaatselijke handelaars. 

Ben je een lokale hartelijke handelaar en wil je je klanten ook de kans geven om met de Herseltse waardebonnen te betalen? Deelname is gratis voor alle Herseltse handelaars. Op die manier wil het lokaal bestuur de lokale handelaars steunen. Wens je meer informatie of ben je alvast overtuigd?

Via de link onderaan verwijzen wij u naar de website van de initiatief nemende hartelijke handelaars van Groot-Herselt: