Herselt Feest!

Gepubliceerd op woensdag 24 mei 2023 om 9 uur

Herselt Feest! staat te popelen om jullie te ontvangen op haar eerste editie.
Het concept: een mengelmoes van gezellig samenzijn met een natje en een droogje, twee openluchtfilms, grappige animatie, uitdagende activiteiten en steengoede muziek.

We verwelkomen je graag voor alle festiviteiten op het voorplein van VTC de Mixx, Asbroek 1, Herselt.

PROGRAMMA

Vrijdag 7 juli - Cinema@Herselt

Kom in openlucht mee genieten van onze twee filmvoorstellingen met zomerbar en foodtrucks.

 • 17 uur: iedereen welkom 
 • 18 uur: familiefilm 'Sing 2'
 • 20.30 uur: avondfilm 'Dog'

  Breng je eigen zitje of fleecedekentje mee.
  Bij slecht weer gaan de films door in zaal d'Asbroek.

Zaterdag 8 juli - Zomerterras met Vlomse kermis met aansluitend Herselt Zingt.

Laat je verrassen op dit typische Vlaams volksfeest boordevol activiteiten en ambiance. Kom met je gezin en vrienden langs en waag je aan het koemelken, nagelkloppen of eendjes vissen. Geniet van de animatieshows of smul van de lekkernijen.

's Avonds voorzien we enkele muzikale toppers waaronder Kidsdisco.be, een knotsgekke kinderDJ die je zal aanzetten tot dansen, zingen en lachen. Als afsluiter brengt de Vlaamse Jukebox een selectie van toppers uit de Vlaamse muziek. Van de overbekende Will Tura en Bart Peeters tot de obscure protestliedjes uit de jaren '70. Van tekstuele pareltjes om luidkeels mee te zingen tot het vrolijkste dansnummer om op te shaken. The best is yet to come, want jij kiest wat de Vlaamse Jukebox speelt.

 • 14 tot 18 uur: Zomerterras met Vlomse kermis, met een ruim aanbod als kinderanimatie: koemelken, nagelkloppen, pistoolschieten, kop van jut, spiraal, springkastelen, grimeren, tattoo's, gekke harenkapsalon, ballonplooien, reuzezeepbellen initiatie, ...
  (Bij slecht weer gaan de activiteiten binnen door).
 • 18 uur: Kidsdisco.be
 • 20.30 uur: Vlaamse Jukebox