Diensthoofd burgerzaken & onthaal (B1-B3)

B1-B3 - voltijds (38/38) - onbepaalde duur - contractueel - werfreserve 3 jaar - solliciteer uiterlijk maandag 10 april 2023

Schriftelijke thuisproef ontvang je per mail op woensdag 19 april 2023.
Je hebt één week de tijd om deze uit te werken en dient de proef in, uiterlijk op woensdag 26 april 2023. 
Enkel geslaagde kandidaten worden uitgenodigd voor de mondelingen proef waarvan de datum later zal worden bepaald.


Je bent in het bezit van een bachelor diploma.

  • Belangrijkste taken

    Je zorgt voor de algemene leiding, organisatie en coördinatie van de dienst burgerzaken en onthaal. Daarnaast bevorder je de samenwerking met de andere diensten binnen de organisatie. Je volgt de wetgeving op binnen alle domeinen van de dienst en dagdagelijks zal je in contact staan met beleids-, expert- en projectwerk. Je zorgt samen met jouw team voor een klantgerichte dienstverlening binnen een evoluerende externe context. Je werkt samen met het MAT aan een geschikte organisatiecultuur, promoot de organisatiewaarden waarbij je een voorbeeldfunctie hebt. Je stuurt jouw medewerkers gedifferentieerd aan en gaat daarbij coachend te werk. Ook ondersteun je jouw medewerkers inhoudelijk bij de uitvoering van hun taken en denkt mee na over oplossingen voor de meer complexe dossiers.


  • Je geeft graag leiding op operationeel niveau waarbij je de dagelijkse werking in goede banen leidt. Daarnaast kan je jouw medewerkers op een coachende manier benaderen om in te spelen op hun sterktes en het beste in hen naar boven te halen. Je kan projectmatig te werk gaan en anderen overtuigen/enthousiasmeren om de implementatie en uitwerking van het project tot een goed einde te brengen. Je beschikt over een goede basiskennis van de producten en diensten of je kan je vlot inwerken in deze materie zodoende kwalitatief te kunnen adviseren bij complexe dossiers.

De volledige functiebeschrijvingen vind je in bijlage bij dit vacaturebericht.

Wij nemen tot maximaal 15 jaar relevante ervaring uit de privé sector over.

Vergeet niet om een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister op te laden bij je sollicitatie.

Heb je interesse?  Solliciteer dan snel!

Solliciteren