Bevraging gemeentelijke speelpleinen met ontmoetingsplaats

Bevraging gemeentelijke speelpleinen met ontmoetingsplaats

Met het ‘megabuitenspeelplan’ zet het lokaal bestuur in alle deeldorpen extra in op buiten spelen en sporten in Herselt.

De komende twee jaar (2023-2024) worden de gemeentelijke speelterreinen Achter Kennes (Ramsel), Roteinde (Ramsel), Heide (Bergom), Huisakkers (Herselt) en Maaiwanters (Herselt) vernieuwd. Er worden ook speelterreinen geïntegreerd in de buitenomgeving van het lokaal dienstencentrum in Varenwinkel (kapel Varenwinkel) en de nieuwe jeugdlokalen in Blauberg.

Speelterreinen die dringend aan vervanging toe zijn en vaak bezocht worden, komen eerst aan bod. Bij de invulling van de terreinen wordt rekening gehouden met onderstaande bevraging, het advies van de jeugdraad en de leeftijd van de gebruikers.

Ben je een echte ‘buitenspeelkampioen’? Bezoek je regelmatig een speelterrein met de (klein)kinderen? Of zoek je een ontmoetingsplaats in eigen deeldorp? Vul dan zeker deze bevraging in en laat ons weten wat jij leuk zou vinden.

Deze bevraging bestaat uit twee delen:

  • In deel a kunnen de buitenspeelkampioenen en hun begeleiders het speelterrein van hun dromen beschrijven;
  • In deel b kunnen jullie laten weten wat jullie verwachten van een leuke ontmoetingsplaats.

 

Je kan je antwoord tot 30 oktober bezorgen aan het onthaal van het VTC de Mixx, het gemeentehuis en de kinderopvanglocaties in alle deeldorpen, via onderstaande link of via jeugd@herselt.be.