kookworkshop 'koude gerechten het hele jaar door'

PZ Blauberg - Norbertuszaal
  • donderdag 25 april 2024 van 19 tot 22.30 uur

Koud is hot! Het nieuwe koken is een koud kunstje met rauwkost, koude soepen en salades.

Koude gerechten, zelfs in de winter, gezond en smakelijk als hoofd- of bijgerecht. Amuses en voorgerechten, slaatjes en pasta’s, met aangepast sausje en dressing komen ze verrassend uit de hoek.

Tijdens deze culinaire workshop steek je zelf de handen uit de mouwen. Samen met de andere deelnemers maak je een variatie van koude gerechten aangepast aan het seizoen. En natuurlijk zijn de proevertjes inbegrepen. 

Min. 8/max. 16 deelnemers 

Locatie

PZ Blauberg - Norbertuszaal
Blauberg 21 , 2230 Herselt

Prijs

  • Basistarief 9
  • Tarief 13

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Contact

Organisatie

Ferm Blauberg
Blauberg 25 , 2230 Herselt