Dogsitief samenkomst: over het samenleven met een prikkelgevoelige hond

Controleer beschikbaarheid
Land van Pan
  • zaterdag 7 oktober 2023 van 14 tot 17 uur

De samenkomst van Dogsitief biedt jou de mogelijkheid om je vraag te stellen of je verhaal te delen. Eveneens ben je welkom om een luisterend oor te bieden aan anderen.


Het samenleven met prikkelgevoelige honden schept mogelijkheden, maar ook grenzen. Binnen onze samenleving stuiten we daarbij vaak op onbegrip, en misschien wel gevoelens van wanhoop of twijfel bij onszelf. Ik nodig je uit op mijn idyllische plekje om er samen voor elkaar te zijn. Om te praten, te luisteren, in vraag te stellen, of eenvoudigweg om te zijn.


Deze praatgroep is ideaal voor iedereen die het boek van Dogsitief las of de lezing volgde. Wie nog niet bekend is met Dogsitief, kan tijdens het gesprek een introductie ertoe krijgen.


Omdat we onze aandacht deze namiddag graag leggen bij elkaar, en de aanwezigheid van grote vriendelijke geiten voor onrust kan zorgen bij sommige honden, laten we onze honden hiervoor best thuis.


Deze samenkomst gaat buiten door. Bij regen of hevige wind gaat deze samenkomst niet door. Je wordt dan per email op de hoogte gebracht.


Inschrijven: Maximaal acht deelnemers per samenkomst. Inschrijven via mail naar Ineke@shewolf.be.


Prijs: €30/pp op IBAN BE60 0689 1058 2170 tvv Together Alive vzw.


Locatie

Land van Pan
Visvijverstraat , 2230 Ramsel (Herselt)

Prijs

  • Basistarief 30

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Contact

Organisatie

Shewolf
Westmeerbeeksesteenweg , 2230 Ramsel (Herselt)