CC de kerken - Cultuur in eigen dorp: Comedy Avond Vincent Voeten, Kevin Van den Eynde, Lev Vanorbeek en MC Tom Cools

Schrijf je in
Parohiezaal Blauberg (Norbertuszaal)
  • zaterdag 15 april 2023 van 20 tot 22 uur
Warm die lachspieren alvast op, want je krijgt maar liefst vier comedians voor de prijs van één. MC Tom Cools ontvangt Vincent Voeten, Kevin Van den Eynde en Lev Vanorbeek.

Vincent Voeten staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. Met comedians Jimmy Carr en Anthony Jeselnik als grote voorbeelden ontwikkelde hij snel zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling. Op 13 maart 2022 won hij de 13de editie van Humo's Comedy Cup. Naast stand-up comedy schreef Vincent ook mee aan programma's zoals De Slimste Mens ter Wereld, Geubels en de Belgen en Is er een dokter in de zaal?

Kevin Van den Eynde zijn energieke en enthousiaste vibe is bijzonder aanstekelijk. Buiten een steengoede comedy show heeft de Vlaamse Van den Eynde ook een enorm improvisatietalent. Hij is gevat, vindingrijk en een charmeur eerste klas.

Lev Vanorbeek is een bouwvakker en biker uit Zepperen. Hij brengt grappige observaties uit het dagelijkse leven en doet dat vooral in het plat 'Zeppers'. In 2011 zat hij in de finale van Comedy Mania.

MC Tom Cools is een rasechte Kempenaar uit Oevel. Liefhebbers van comedy kennen Tom van het voorprogramma van niemand minder dan Erhan Demirci. Als ervaren publieksopwarmer kan hij als geen ander oppeppen, power geven en de tent op zijn kop zetten.

Locatie

Parohiezaal Blauberg (Norbertuszaal)
Blauberg 21 , 2230 Herselt

Prijs

  • Basistarief 8
  • VTP 4

Organisatie

cultuurdienst Herselt
Asbroek 1 , 2230 Herselt

Meer info