Lezing Sven Nys (live stream)

  • vrijdag 14 mei 2021 van 20 tot 22 uur
Deze lezing wordt gratis aangeboden vanuit de cultuurdienst. De vele ervaringen die Sven Nys op deed tijdens zijn sportcarrière zijn de basis voor de lezingen die Sven brengt voor bedrijven, seminaries of speciale gelegenheden. In zijn presentatie geeft Sven een overzicht van zijn lange carrière, met aandacht voor de factoren die belangrijk en vooral motiverend geweest zijn voor de opbouw naar en de realisatie van steeds nieuwe uitdagingen. Hoe heeft hij zijn carrière opgebouwd? Welke skills heb je nodig voor een glansrijke carrière? Hoe kan je iets negatief omzetten in iets positief? Hoe kan sport mensen verbinden met elkaar? In zijn verhaal komen de belangrijkste elementen aan bod zoals teamwork, intrinsieke motivatie, focus en gedrevenheid. Dit alles wordt rijkelijk geïllustreerd met heel concrete voorbeelden, filmpjes en foto’s.
Je kan de lezing volgen via live-stream: https://herselt.live.streamdesigner.eu/ Als code geef je “cultuur” in. Het is ook mogelijk om anoniem in te loggen, er worden geen gegevens bijgehouden.
Vragen kunnen vooraf gestuurd worden naar cultuur@herselt.be en dit tot uiterlijk 10 mei. Sven beantwoordt al je vragen na de lezing.

Locatie

VTC de Mixx
Asbroek 1 , 2230 Herselt

Prijs

  • gratis

Organisatie

cultuurdienst Herselt
Asbroek 1 , 2230 Herselt