EnerGia Talentscaping

Life Coach - Loopbaanbegeleider - Kerntalentenexpert - Wandelcoach

Vraag je jezelf ook soms af: is dit nu mijn leven? Blijf ik deze job doen de rest van mijn leven? Je voelt dat je bestemd bent voor meer, maar je weet niet waar te beginnen.

Wanneer je een traject volgt bij mij, neem ik mee op een energieke ontdekkingstocht naar je kern. Je energievreters en energiegevers worden zichtbaar. Door deze juist in te zetten (=scapen) creƫer je meer positieve energie en voel je je beter in je vel. Ken jezelf = Kern jezelf!

De tools die ik gebruik zijn: de kerntalentenmethode, de polyvagaalmethode en oefeningen uit loopbaanbegeleiding. Als loopbaanbegeleider werk ik ook met de loopbaancheques van de VDAB, waar je als werknemer en als zelfstandige recht op hebt (zie voorwaarden op de website).

Elke maand geef ik Focuswandeling in de bossen van de Merode. Tijdens de wandeling verbinden we ons met de prachtige natuur in combinatie met eenvoudige oefeningen om rust in je hoofd en lichaam te ervaren. Focuswandeling = thuiskomen bij jezelf!

Mijn kantoor is gelegen in Praktijk2230, Aarschotsesteenweg 8A in 2230 Herselt. Voor meer info kan je me altijd een mailtje sturen ;-)

Contactgegevens

Adres
Bosbesstraat 7 , 2260 Westerlo
GSM
0473478468
dominique@ener-gia.be
Website
www.ener-gia.be
Ondernemingsnummer
BE0763911226

Sociaal netwerk