Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (ific) - vervanging

Vervangingscontract  - deeltijds (max 19u) - met werfreserve van 1 jaar - Zodra je je CV instuurt nodigen we je uit voor een selectiegesprek. 
Eerst geslaagde kandidaten, krijgen contract aangeboden (meerdere vervangingen openstaand)

  • Belangrijkste taken

Je bent in het bezit van een diploma lager secundair onderwijs en je bent houder van een attest ‘begeleider buitenschoolse kinderopvang’ van een door Kind en Gezin erkende opleidingsorganisatie of een titel van beroepsbekwaamheid 'begeleider buitenschoolse opvang' of een kwalificatiebewijs dat voldoet aan de vereisten van Kind en Gezin (een volledige lijst van de vereiste getuigschriften kan je opvragen bij personeelsdienst of dienst kinderopvang) of je gaat dit attest in de nabije toekomst nog behalen.

Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen.

Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden.

Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind.

Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen.

Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Ook poetsen behoort tot je takenpakket. Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang.

We verwachten dat je ook één voormiddag per week (meestal op maandag) beschikbaar bent voor teamvergaderingen, werkgroepen, voorbereiden van activiteiten… 

Flexibiliteit is een must! Maar ook wij zijn flexibel, past het je bijvoorbeeld beter om enkel de avond shiften te draaien dan kan dat besproken worden.

Heb je interesse?  Solliciteer dan snel!
Vergeet zeker ook niet een uittreksel uit je strafregister model 2 (niet ouder dan 3 maanden) op te laden.

Opgelet! Deze functie staat open als bepaalde en onbepaalde duur, wens je aan beide selecties deel te nemen, dien je twee keer je sollicitatie in te dienen.

Solliciteren